Vision

Vision

TransPerfects vision är att bli världens ledande leverantör av globala språk- och affärslösningar. Vi kommer att uppnå detta genom att tillämpa all vår passion, innovation och vårt engagemang för att hjälpa våra kunder att förbättra sin verksamhet och uppnå sina mål på global nivå.


1) Integritet


Uppvisa högsta integritet – Vi anser att det inte finns någon viktigare egenskap i affärer och i livet än integritet. Vi kan inte respektera andra som inte uppvisar det, och vi kan inte förvänta oss att andra ska respektera oss utan det. Det är av yttersta vikt att vi ständigt uppträder etiskt och ärligt samt att vi åtar oss att alltid göra det rätta, oavsett hur svårt det kan vara.

2) Kvalitet


Leverera högsta möjliga kvalitet – Vi levererar alltid högsta möjliga kvalitet på våra slutprodukter och -lösningar. Vi är stolta över att inte erbjuda något annat än ett förstklassigt arbete, om och om igen. Våra kunder förlitar sig på oss för att vi ska ta hand om deras verksamhet och de är beroende av vår kvalitet. Vi förstår att förtroende är både värdefullt och ömtåligt och vi står för kvaliteten i vårt arbete för att förtjäna och behålla det förtroendet. Vi kommer konsekvent att glädja våra kunder genom kvaliteten på våra produkter och lösningar. 

3) Service


Ge enastående service – Våra kunder litar på att vi är rådgivande, proaktiva och lösningsorienterade när det gäller service. Vi kommer alltid att överträffa våra kunders förväntningar genom att inte lova för mycket och leverera ett bättre resultat än förväntat. Vårt övergripande mål är att skämma bort våra kunder, genom att imponera på dem varje dag, och vi kommer inte att nöja oss med något annat.

4) Ta ansvar


Agera som om du äger det – Vi tror på att ge varje person i företaget rätten att fatta beslut som har potential att påverka hela organisationen. Detta innebär att våra medarbetare kontinuerligt kommer att vara innovativa och ytterst ansvariga, som om de ägde företaget.  Vi främjar en positiv, energigivande och rolig miljö.  Vi är passionerat stolta över våra varumärken och vårt kulturarv, och vi  lägger stor vikt vid att främja och skydda vårt rykte.

5) Agera snabbt


Arbeta snabbt – Vi har alltid en snabb svarstid för att besvara våra kunder och varandra. Vi har kort- och långsiktiga tidsfrister och mål för att kunna uppnå mer. Vi är kortfattade och raka på sak i vårt samspel. Våra möten är inte för att diskutera utan för att fatta beslut. Tid och självgodhet är våra fiender och vi kommer aldrig ge efter för dem. Vi har en tvångsmässig beslutsamhet att agera snabbt och att vinna nu.

6) Respekt


Behandla alla med respekt – Respekt måste ges innan den kan förtjänas, och den är mycket smittsam. Vi förbinder oss att alltid behandla alla som vi interagerar med – från våra kunder till våra medarbetare, våra leverantörer och våra affärspartner – med yttersta respekt. 

7) Teamwork


Fungera som en sammansluten grupp - Genom att främja ett individuellt tankesätt och inriktade åtgärder kommer vår organisation att se till att individer åstadkommer stora saker. Vi förbinder oss personligen till framgång och välbefinnande av våra lagkamrater. Vi hjälper varandra genom att erbjuda coachning och feedback. Vi arbetar med varandra som ett team för att uppnå resultat och att vara bäst i branschen.

8) Mångfald


Hylla mångfald – Meningsfulla framsteg och prestationer kommer som ett resultat av att omfamna nya idéer och olika perspektiv. På TransPerfect hyllar vi mångfald när det gäller bakgrund, religion, tankesätt och handling som källor för vår styrka.  

9) Ekonomiskt ansvar


Ekonomiskt ansvar – Vi behöver alla använda vårt förnuft, vår affärskunnighet och vårt ekonomiska ansvar för att göra mer med mindre och behandla företagets pengar som våra egna. Ett företag kan inte bli framgångsrikt om inte människor i varje befattning tar välgrundade ekonomiska beslut. Som ett resultat kommer vår organisation att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt, och vi kommer att främja situationerna för våra medarbetare och kunder.

10) Resultat


​Uppnå resultat – Vi fokuserar på att hitta lösningar och uppnå resultat, snarare än att komma med ursäkter eller leta efter syndabockar. Vi accepterar personligt ansvar för våra egna handlingar och resultat. Vi belönar resultat över form. Vi har en attityd om att allt är möjligt och driver på för att få jobbet gjort och på ett bra sätt. Vi uppnår resultat och är stolta över dem.

 

 

 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet