Samhällsansvar

Samhällsansvar

Ett av privilegierna med att vara ett framgångsrikt företag är att ha möjligheten att ge tillbaka. TransPerfects engagemang och åtagande att vara en god samhällsmedborgare har spelat en viktig roll i att forma vår kultur och hur vi bedriver vår verksamhet varje dag.

På TransPerfect engagerar vi oss i många saker och stöder bland annat lokala samhällen och olika ideella organisationer. Vi ägnar också både tid och pengar till våra medarbetare, för deras ansträngningar att göra en skillnad i världen.

Klicka nedan för att läsa mer om TransPerfects ansträngningar för att vara en god samhällsmedborgare:

 

Affinitetsgrupper

Advocate

TransPerfect Advocates uppdrag är att främja synligheten för HBTQA+ och frågor relaterade till samhället både inom och utanför TransPerfect-familjen.

Advocate brinner för nätverkande med studenter och yrkesverksamma och ger ledarutvecklingsmöjligheter inom TransPerfect. Advocate är även engagerade i utvecklingen och implementeringen av interna policyer och metoder genom öppen kommunikation mellan anställda och ledning för att främja en bekräftande miljö för HBTQ-personer på arbetsplatsen.

 

STRIVE 

STRIVE syftar till att ta proaktiva och strategiska synsätt på TransPerfects interna processer genom att främja mångfald och medarbetarengagemang. Genom att bilda denna organisation bemyndigas TransPerfects företagsfamilj att skapa positiv förändring inom och utanför organisationen genom att fira mångfald och inkludering av färgade människor.

 

Working Women

Working Womens uppdrag är att påskynda kvinnors framsteg, bemyndigande och ledarskap på TransPerfect.

Gruppens vision är att bjuda in skickliga yrkeskvinnor från externa organisationer att dela sina berättelser, ge perspektiv utifrån och inspirera kvinnor inom vår organisation. Gruppen Working Women diskuterar även mål och övergripande engagemang.

 

 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet