Video om GlobalLink

Video om GlobalLink

47%

47 % av de europeiska onlineköparna skulle inte nöja sig med en engelsk version av en detaljhandelswebbplats.

1 860 000 000

1,86 billion of the world’s internet users
do not speak English

90%

Spanskspråkiga webbplatser har sett en minskning av konverteringsvärden på upp till 90 %, om den slutgiltiga betalningsprocessen endast finns tillgänglig på engelska

Har du råd att ignorera globala kunder?

Är du redo att göra ditt företag globalt?

De potentiella kunderna kan finnas var som helst. Med GlobalLink kan du VARA VAR SOM HELST I VÄRLDEN.

Kontakta oss för att komma igång

Vi vet hur

 

Ange dina uppgifter nedan för att omedelbart ladda ned den här specialrapporten.

Internetanvändarna i varje land i världen kommer att öka under de kommande fem åren och tillväxtmarknaderna står för en växande andel av den globala totalen. Som ett resultat av detta letar företag konstant efter internationella marknader för att hitta nya intäktsmöjligheter. Men att bygga och driva framgångsrika internationella webbplatser kan snabbt bli ett komplicerat och kostsamt projekt. Detta är ett område där teknik, såsom lokaliseringslösningar, kan hjälpa till att begränsa komplexiteten och hålla kostnaderna under kontroll.

Translations.com gav Forrester Consulting i uppdrag att genomföra en Total Economic Impact™-studie (TEI) och att undersöka den potentiella avkastningen på investeringen (return on investment, ROI) som företag kan få genom att använda Global Link Localization Suite. Syftet med den här studien är att erbjuda läsarna ett ramverk för att utvärdera de potentiella ekonomiska konsekvenser som kan uppstå om de använder GlobalLink Localization Suite i sina organisationer.

Fallstudien beskriver detaljerna i samband med en sjuårig riskjusterad ROI på 7,14 miljoner relaterad till användningen av Translations.coms Global Link Localization Suite.

Fyll i formuläret nedan för att ladda ned den kompletta studien.


 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet