Globala reklam- och marknadsföringslösningar

Globala reklam- och marknadsföringslösningar

Be EverywhereTM

Du är den kreativa motor som kan leda ett varumärke till en global framgång. Du förstår hur mycket tid, ansträngning och pengar du måste lägga ned för att få en framgångsrik marknadsföringskampanj. Varje element (som kan röra sig om bild, färg, ordval eller ton) påverkar hur publiken mottar varumärket, och avgör om kampanjen kommer att lyckas eller inte. Ett litet felsteg och ditt rykte kan skadas för alltid.

Om vi ansvarar för globala kampanjer kan de potentiella resultaten bli stora, men det är även riskerna. Att ta ansvar för en kampanj som från början var tänkt för en målgrupp och att anpassa den till ett helt nytt språk och en annan kultur är en utmaning. Det är enkelt att hamna i fällan att anta att man bara kan översätta texten och att det räcker med att snabbt byta ut den kreativa texten. Men om man verkligen vill lyckas på en global marknad, är det då inte vettigt att du lägger ned samma arbete för varje marknad där du vill använda texten? Precis som i det kreativa arbetet som du lade ned för att skapa den ursprungliga texten.

TransPerfects hängivna flerkulturella marknadsföringsteam specialiserar sig på att hjälpa till med reklam, marknadsföring och våra varumärkesexperter och byråer anpassar sin kreativa version för alla globala marknader. TransPerfects globala reklam- och marknadsföringslösningar har utformats för att positionera dig och dina kunder så att ni når framgång överallt i världen. Det görs med hjälp av våra copywriting- och marknadsföringsexperter och våra tekniska verktyg som hjälper till att hantera terminologier och skapa en smidig arbetsprocess.

Byråliknande strategi

Mångkulturell marknadsföring - Idé
Mångkulturell marknadsföring - Planering
Mångkulturell marknadsföring - Anpassning
Mångkulturell marknadsföring - Implementering

 

WorldView mediaövervakningslösningar

TransPerfects WorldView-lösning tillåter kunderna att spåra sin egen och konkurrenternas varumärkestäckning, vilket gör det enkelt att hålla koll på branschrelaterade nyheter via ett stort urval av medier, från dagstidningar och bloggar till webbplatser och andra sociala medier. Utöver att spåra täckningen erbjuder vi högkvalitativa översättningar och konsulttjänster för att du ska uppnå goda resultat även på utländska marknader. Våra tvåspråkiga mediaexperter gör sammanfattningar och analyser av alla täckningsresultat och sökordsanpassning för att öka volymen och kvaliteten på den globala täckningen.

 

Reklam- och marknadsföringskunder

 

Allmänt efterfrågade tjänster

TransPerfect – Vi vet hur

 

 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet