Statliga myndigheter och entreprenörer

Statliga myndigheter och entreprenörer

Be EverywhereTM

TransPerfect är den språk- och kommunikationspartner som entreprenörer och federala, statliga och lokala myndigheter väljer. Dessa organisationer förlitar sig på TransPerfect eftersom vi har ett brett utbud av resurser som tillåter oss att hantera stora volymer och komplexa behov snabbare än de flesta av våra konkurrenter, samtidigt som vi håller den högsta standarden när det kommer till kvalitet och korrekthet.

TransPerfect i korthet:

 • GSA Federal Supply Schedule 738II: #GS-10F-0076S
 • SAM-registrerad, Cage-kod: 3E6Y5
 • NAICS-koder: 541930, 561410, 561492, 541199, 561320
 • Certifierad med ISO 9001 och ISO 17100
 • Certifierad som Women’s Business Enterprise (WBE)
 • Registrerad med Department of State Directorate of Defense Controls för att hantera ITAR-kontrollerat (International Traffic in Arms Regulations) material

Globala resurser och global kapacitet

TransPerfect har över 90 kontor på 6 kontinenter och 20 produktionscenter runt om i världen. Det ger oss möjligheten att erbjuda en kundtjänstlösning på över 170 språk som har öppet dygnet runt, alla dagar i veckan, året runt. Du kan lita på att svaret alltid kommer att bli ”Ja” när du kontaktar TransPerfect, oavsett vad du har för storleks-, omfattnings- eller svarstidsbehov.

TransPerfect är en diversifierad och heltäckande kommunikationspartner som kan hantera alla dina krav, från början till slut. Du behöver inte ha besvär med att ringa en leverantör för tolkningstjänster, en annan för dokumentöversättning och ännu en person för webbplatslokalisering. Vi kan göra allt detta eftersom vi samlar alla under samma tak. Du får tid att fokusera på ditt jobb istället för att hantera leverantörerna.

Service

 • Översättning
 • Transkribering
 • Tolkningstjänster
 • Telefontolkning
 • Webbplats-
  lokalisering
 • Mångkulturell marknadsföring
 • Juridisk support
 • Lokalisering av e-learningmaterial
 • Maskinöversättning

Kvalitetssäkring och urval av språkexperter

TransPerfects kvalitetshanteringssystem har certifierats med både ISO 9001 och ISO 17100, branschens striktaste standarder för kvalitetssäkring och kundservice. Alla steg i översättningsprocessen är strikt kontrollerade med tydliga kontroller och avvägningar för att säkerställa att alla steg i arbetsflödet följs till punkt och pricka. Om någonting går fel har vi en standardiserad eskaleringsprocess för att utreda och åtgärda problemet så att det inte händer igen.

TransPerfect har ett globalt nätverk på över 5 000 professionella språkexperter och de kan hantera i stort sett alla tänkbara språkkombinationer. Innan våra språkexperter får möjligheten att ingå i vårt arbetslag har alla granskats och testats med certifieringsprogrammet TransPerfect Linguist Certification (TLC). Enligt programkraven måste alla språkspecialister behärska sitt målspråk på modersmålsnivå, uppfylla strikta standarder i fråga om yrkeserfarenhet och utbildning samt genomgå tester för språklig och ämnesmässig färdighet. Andelen godkända är 12 % för standardklassade ämnesområden och 6 % för tekniska tester.

Teknik

TransPerfect erbjuder ett stort antal tekniska lösningar för att minska kostnaderna och förenkla projektledningsarbetet.
 

GlobalLink Globalization Management Suite

GlobalLink Suite gör det enklare, snabbare och mer kostnadseffektivt för företag att hantera sina globala krav och vi kan hjälpa dig med allt från webbplatslokalisering till automatiserade översättningsprocesser. Våra lösningar är modulära och tillåter dig att enbart välja de komponenter du behöver. De är även leverantörsoberoende och låter dig använda dem med flera olika språktjänstleverantörer.

Maskinöversättningar

Om du behöver översätta stora volymer text på kort tid för att gå igenom stora datamängder eller kommunicera med flerspråkiga befolkningen i realtid kan maskinöversättning vara svaret. Våra maskinöversättningslösningar, som inkluderar både ren maskinöversättning och maskinöversättning med redigering, erbjuder en kostnadseffektiv, högkvalitativ lösning för att implementera maskinöversättningar på alla önskade kanaler.

Se hela vårt utbud av tekniklösningar.

Kundlista

 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet