Global Legal Solutions

Global Legal Solutions

Vi på TransPerfect förstår att våra juridiska kunder behöver mer än enbart översättningar och språktjänster för att ge stöd åt sina globala rättstvister och insamlingsstrategier. Vi vet också att det är en fördel att ha ett supportteam under ett tak, som levererar genom ett enda kontrakt, och som ser till att nå en enhetlighet genom hela målets gång. I sin tur kan advokater, supportpersonal och chefsjurister fokusera på det de gör bäst: att vinna.

For a more detailed look at what TransPerfect Legal Solutions (TLS) can do for you, visit our dedicated TLS website, www.transperfectlegal.com.
 

 

 

Kriminalteknisk teknik och rådgivning

Kriminalteknisk teknik

TLS kriminalteknisk data har teknologer som är baserade runt om i världen och som kan komplettera de mest krävande och känsliga uppgifter med den högsta nivån av teknisk expertis.

E-Discovery och tidig databedömning

Tidig databedömning

Digital Reef är världens snabbaste e-discoverymotor som har en kapacitet att bearbeta på upp till 17 TB per dag. TLS har fått utmärkelsen ”Best in Service”-leverantör för sin Relativity-tjänst och vårt hostingteam omfattar certifierade projektledare och kundtestad supportpersonal.

Vittnes- och rättegångstolkning

Juridiskt stöd

TLS stödjer hela processen från planering till utförande, inklusive prövning och schemaläggning av domstolsrapportörer, formulering av presentationsstrategier, förberedelse av elektroniska upplägg och montering av videoklipp och utskrifter för rättegångsanvändning.

Språktjänster

Språktjänster

TLS översätter fler juridiska dokument än något annat företag i världen. Våra dokumenterade erfarenheter visar ett långsiktigt åtagande när det gäller kvalitet, snabbhet och ämnesområdesexpertis för internationella tvister.

Dokumentinsamling och -produktion

Dokumentinsamling (Paper Discovery)

Vi har byggt upp ett nätverk av reprografiska supportplatser på stora marknader runt om i världen, vilket gör att vi kan erbjuda en snabb service och förbättrade logistik vid upphämtningar och leveranser.

Övervakad granskning och bemanning

Övervakad granskning

TLS har avdelningar med övervakad granskning på alla stora marknader runt om i världen och det gör att vi kan vi hantera granskningsöversikter av alla storlekar, omfattningar och ämnen (även stora volymer och flerspråkiga granskningar) överallt i världen.

 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet