Industri och tillverkning

Industri och tillverkning

Be EverywhereTM

TransPerfect har mer än två decenniers erfarenhet av att stödja ledande tillverkare och industriella organisationer runt om i världen. Vi har den expertis och de resurser som du behöver för att möta alla dina flerspråkiga krav samtidigt som du drar nytta av möjligheter på internationella marknader.

Teknisk och språklig precision av kommunikationsmaterial kan ha stora konsekvenser för verksamheten oavsett om det rör sig om material för flyg- eller bilbranschen, tillverkare av konsumtionsvaror, industriell utrustning, kemikalier, maskiner, eller andra relaterade områden. För att nå framgång är det viktigt att ha en utvecklad flerspråkig närvaro inom varje enskilt område och det kan vara en bra idé att ha delar som personalutbildnings- och säkerhetsmaterial, marknadsföringsmaterial, dokumentation, myndighetsgodkännanden och serviceofferter i åtanke.

Att välja en kvalificerad språktjänstleverantör när det är så mycket som står på spel kan verka som en riktig utmaning. TransPerfect har ett certifierat kvalitetshanteringssystem som följer standarderna ISO 9001 och ISO 17100 och varje projekt matchas med en språkexpert som har djupgående kunskaper om det relevanta ämnet. Genom certifieringsprogrammet ”TransPerfect Linguist Certification” testar vi våra språkexperter inom ett brett utbud av specialiseringsområden, bland annat geologi, undervattensteknik, mekanisk teknik, kemiteknik och vetenskapliga patent.

TransPerfect har ett brett utbud av tjänster och tekniker som stödjer alla dina globala behov, oavsett om du är ute efter att lokalisera säkerhetsutbildningsmaterial för en global arbetsstyrka eller erbjuda dina kunder en flerspråkig kundtjänst till dina produkter.

 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet