Globala omnikanalslösningar

Globala omnikanalslösningar

Globala
omnikanalslösningar

Be EverywhereTM

Världens mest framgångsrika butiksinnehavare vet att potentiella kunder kan befinna sig var som helst. TransPerfects globala omnikanalslösningar har utformats för att hjälpa återförsäljare att skapa, använda och optimera flerspråkiga och multinationella strategier för onlineinnehåll, mobilt innehåll och butiksinnehåll, men även för att förbättra kundsupportinteraktioner som driver på försäljningen, skapar global tillväxt och ger lojala kunder.

Omnikanal - enkel shoppingupplevelse via flera kanaler

Global konsultverksamhet

Det som många ser som utmaningar vad gäller att skapa globala kommunikationer, uppsökande verksamhet och strategi – är självklarheter för oss. Genom vårt arbete kommer vi i kontakt med marknader och kulturer runt om i världen och under två årtionden har vi framgångsrikt hjälpt till att få varumärken att expandera världen över.

Vår enorma erfarenhet hjälper alla slags återförsäljare att öka sitt inflytande och sin försäljning över gränserna, oavsett om det gäller att hjälpa till att utarbeta och genomföra en go-to-market-strategi eller att ta ett befintligt ramverk till nästa nivå. Genom vårt ramverk Global Retail Consultancy hjälper våra omni-kanalexperter dig att bättre förstå de möjligheter som finns tillgängliga för dig och utforma en handlingsplan för att dra nytta av dem.

Vår process:

 1. Discovery-workshop
  Sätta upp mål och analysera pågående processer
 2. Taktisk utveckling
  Identifiera möjligheter, definiera luckor, upprätta övergripande strategier
 3. Fastställa strategier
  Justera planen med specifika rekommendationer i linje med budgetar och mål
 4. Aktivering
  Implementera, verkställa och spåra resultaten

Våra tjänster:

 • Introduktion till varumärkesfördjupning
 • Global marknads- och konsumentforskning
 • Mångkulturella konsultationer
 • Globalt marknadsval, prioritering och ROI-analys
 • Konkurrensanalys och riktmärkning
 • Strategi för lokalisering av innehåll
 • Global vägledning för marknadsinträde
 • Bedömning och val av leverantörer
 • Utarbetning av färdplan och taktisk plan
 • Analys av funktionella och tekniska behov
 • Internationalisering och innehållsoptimering
 • Kundsupportstrategi

 

Global varumärkeshantering

Ditt företags mest värdefulla tillgång är dess varumärke. Om du blir framgångsrik i din varumärkeshantering kommer det att innebära att du har lagt ned tid och resurser på att göra saker och ting på rätt sätt. Att vända sig mot internationella marknader introducerar en betydande ny uppsättning av variabler i din globala ekvation för varumärkeshantering. Etablerade varumärken på en marknad kan ha liten eller ingen varumärkeskännedom i ett annat land. Eller ännu värre, de kan ha en negativ bild som måste övervinnas. TransPerfect stödjer alla aspekter i dina försök till varumärkesutveckling och -hantering, oavsett om du vill lansera din tjänst eller produkt på en ny marknad, eller om du bara vill öka din närvaro på en etablerad plats. TransPerfects globala varumärkeshanteringslösningar ser till att din mest värdefulla tillgång alltid är skyddad!

Global varumärkeshantering

Digitalt

Lokalisering av webbplatser och e-handelswebbplatser

Lansera flerspråkiga webbplatser på så kort tid som 30 dagar med TransPerfects prisbelönta webblokaliseringsteknik GlobalLink OneLink. OneLink är en molnbaserad lösning som inte kräver någon back-end-integrering och i stort sätt inga IT-resurser och den är perfekt för butiksinnehavare som letar efter att skapa en e-butik eller varumärkeswebbplats på flera språk utan ansträngning och utan att behöva någon projektledningsöversikt.

TransPerfects GlobalLink-teknik kan hjälpa organisationer som har fler lokaliserings-, projektlednings- och IT-resurser som är inblandade i skapande- eller underhållsprocessen av globala webbplatser på flera olika sätt: GlobalLink Pro, GlobalLink Enterprise och GlobalLink Connect. Som världens mest betrodda översättningshanteringsteknik kan GlobalLink integreras direkt med ledande back-end-plattformar, bland annat CMS-, e-handels-, DAM- och PIM-system. Det ger dig maximal kontroll över hur ditt flerspråkiga innehåll hanteras.
 

Mobil

Den mobila handeln i USA har ökat enormt och mobila enheter har blivit allt populärare här än i många andra länder som den primära metoden för att surfa på nätet och shoppa. Det är därför viktigt att du, allteftersom du expanderar till nya globala marknader, inkluderar mobila sidor och appar i din marknadsföringsstrategi. TransPerfects webbspecialister ser till att din mobila sida återges korrekt på andra språk, inklusive användning av responsiv design och att anpassa sig till de teckenbegränsningar som kan finnas (som kan vara en utmaning eftersom många språk expanderar när texten har översatts). Vissa kunder kanske aldrig kommer in på den primära webbplatsen och TransPerfect kan hjälpa dig att nå kunder som föredrar mobila enheter.
 

Internationell sökmotoroptimering och marknadsföring (ISEO/ISEM)

För att se till att dina kunder kan hitta din webbplats, antingen via organisk eller betald sökning, är det viktigt att du väljer och optimerar din webbplats med rätt sökord. När du lokaliserar din webbplats på andra språk måste du göra om den här processen. Det går inte att bara översätta webbplatsinnehållet rakt av och tillåta att de översatta termerna blir de nya sökorden. Det är viktigt att anpassa, göra research och validera flerspråkiga nyckelord för varje språk eller marknad. Det är även viktigt att välja en domän och hostingsidor av högsta kvalitet och att skapa relevanta ingående länkar.

TransPerfects ISEO- och ISEM-team arbetar självständigt eller i samarbete med ditt webblokaliseringsteam för att se till att du:

Förbättrar sökrankingen
Förbättrarsidtrafiken
Förbättrar klickfrekvensen
Omvandlar klicktill försäljning

E-postmarknadsföring

Utgående e-post och digital marknadsföring är en viktig del av att driva trafik till dina varumärkeswebbplatser, e-handelsbutiker och få kunder att besöka din fysiska butik. TransPerfects butikslösningsteam har ett nära samarbete med våra reklam- och marknadsföringsspecialister för att se till att lokalt anpassad text och kreativa budskap är effektiva, varumärkesinriktade och att de görs i god tid för att stödja dina marknadsföringskampanjer via e-post. Ibland kan dina kunder komma till dig, men ibland måste du placera dig så att de ser dig. TransPerfect kan hjälpa dig att göra ett bra första intryck.

Copybearbetning
Mångkulturell marknadsföring
Formatering, layout och grafik

Sociala medier

Se till att dina sociala medie-insatser och ditt engagemang följer din globala marknadsförings- och kundsupportstrategi. Sociala medier ändras snabbt och företag som är redo med responsivt och hängivet innehåll kommer att kunna dra fördel av det här kraftfulla mediet. Som en konsekvens riskerar företag som inte är välutrustade för att agera och reagera inom sociala medier att skada både varumärket och sin försäljning. TransPerfect har ett specialiserat team av globala mediekonsulter och experter som kan hjälpa dig att formulera och använda din sociala mediestrategi på flera områden:

Innehålls-
skapande
Annons-
anpassning
Övervakning av sociala medier
Direkt-översättning

Lösningar för fysiska butiker

Kunder kan på egen hand se och känna och ta beslut på plats och de känner omedelbart om butiken har investerat pengar i deras marknad eller inte.

Förutom kommunikationer och material drivs butiksupplevelsen på av de anställda och din möjlighet att utbilda, hantera och försäkra standarder som hela det globala teamet bör följa. Det är viktigt för att se till att ditt varumärke representeras på ett korrekt sätt.

TransPerfect erbjuder en komplett översättnings-, anpassnings- och konsultlösning som ser till att ditt globala butiksnätverk möter samma höga standarder som de som finns på din hemmamarknad och att du kan erbjuda dina kunder en skräddarsydd, kulturellt relevant shoppingupplevelse.

HR- och
rekryteringsmaterial
Medarbetarutbildning och e-learning
POS-system
Skyltar och displayer
Märkning och hängetiketter
Kataloger

Kundstöd

Det är alltid trevligt att få sälja, men världens framgångsrikaste butiksinnehavare får lojala kunder genom att investera i ett långsiktigt butiksförhållande. En del av att nå detta på internationella marknader beror på om du kan erbjuda tillmötesgående, lyhörd, tillgänglig och effektiv support på det språk kunden föredrar. TransPerfect erbjuder en flerspårig modell för att se till att det finns en enhetlighet inom kundsupporten, både online och via telefon.
 

Tvåspråkig kundtjänstpersonal

TransPerfect har en hängiven personalgrupp med expertrekryterare som har kunskapen att placera ut noggrant utvalda tvåspråkiga och flerspråkiga kundtjänstmedarbetare till temporära, säsongsbetonade, kontraktsstyrda jobb och permanenta heltidsjobb. Våra kandidater har testats för sina språkliga kompetenser, granskats för tillämplig erfarenhet och kontrollerats med en bakgrundskontroll i enlighet med våra kunders krav. TransPerfect erbjuder även YOUR Agent, ett branschledande program som ger dig möjligheten att få flerspråkiga kundtjänstmedarbetare som arbetar för dig utan att du behöver investera i ytterligare heltidspersonal. Läs mer om YOUR Agent här.
 

Telefontolkning, fjärrtolkning

TransPerfect erbjuder branschledande anslutningstider, en lång lista av möjliga språk och en hängiven heltidsarbetande personal som tolkar från våra toppmoderna callcenter i USA. Det är en robust telefon- och fjärrtolkningslösning som kan fungera som en back-end-lösning för dina telefonbaserade supportplaner. Oavsett om TransPerfect tjänar som första linjens support eller som en resurs när dina interna medel har nått sin maxkapacitet, kan du lita på att dina kunder får tillmötesgående support när som helst, oavsett språk.

För mer information om våra telefon- och fjärrtolkningstjänster, kontakta oss här.

Snabba anslutningstider
USA-baserade callcenter
Fler än 170 språk
Dygnet runt,
veckans alla dagar

Chattsupport live

Onlinechattsupport live ökar alltmer i popularitet och är ett accepterat sätt att genomföra en kundtjänstinteraktion. TransPerfect har specialiserade och direktöversättningstjänster för att underlätta dessa utbyten på flera språk. Med jourarbetande kundtjänstpersonal och avancerad maskinöversättningsteknik tillåter TransPerfect dig att tala med dina kunder i en chattsession som sträcker sig över språkgränser och kontinenter.
 

Varför TransPerfect?

 • Över 20 års erfarenhet av att hjälpa återförsäljare på internationella marknader
 • Konsulttjänster för varumärkesfördjupning
 • Bransch- och ämnesområdesexpertis
 • Lokala resurser och närvaro i mer än 30 länder runt om i världen
 • Strategiska partnerskap inom det globala ekosystemet för handel och e-handel
 • Data- och erfarenhetsbaserat beslutsfattande
 • Praktisk rådgivning, från idéutformning till verkställande

 

 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet