Tolkning

Tolkning

Konsekutiv tolkning

TransPerfect erbjuder konsekutiva tolkningstjänster på över 170 språk. Det används normalt i små grupper med några få personer. Våra konsekutiva tolkar följer strikta standarder och upprätthåller en professionell nivå och har utmärkta språkliga och sociala kompetenser för att underlätta samverkan mellan två (och ibland fler) språk.

Simultantolkning

Simultantolkning används vanligtvis vid stora konferenser eller möten och/eller i miljöer där det krävs två eller flera språk, och det är en mycket mer komplex och krävande process än vid konsekutivtolkning. Tolkarna sitter i ett isolerat bås och lyssnar på talaren genom ett headset och säger översättningen i en mikrofon. Översättningen överförs sedan trådlöst till publikens headset. Den här tolkningsmetoden kallas ibland för ”U.N. style interpretation” (FN-tolkning) och kräver utbildade tolkar och specialutrustning, som allt kan tillhandahållas av TransPerfect.

Konferenstjänster

TransPerfects konferensservicegrupp erbjuder allt du behöver för att göra dina globala möten framgångsrika, bland annat:

 • Tolktjänster på plats (simultantolkning, konsekutivtolkning, viskningstolkning, medföljande tolk)
 • Tolkning av amerikanska teckenspråket (American sign language, ASL) både fysiskt och via videokonferens
 • Hörseltekniska hjälpmedel för hörselskadade publikdeltagare
 • Dokumentöversättning för möten och konferensmaterial
 • Koordinatorer och mötesplanerare på plats
 • Lokalisering av registreringswebbplats
 • Ljud-/videotranskribering
 • Uthyrning av tolkutrustning

Varje möte tilldelas en särskild evenemangschef inom TransPerfect som agerar som en förlängning av ditt mötesplaneringsteam. Vår högsta prioritering är att se till att dina möten görs enkelt och att ni uppnår era mål. För en konsultation om vår konferensservice, kontakta oss HÄR.

Telefontolkning

TransPerfect erbjuder telefontolkningstjänster på över 170 språk, vilket gör att du kan komma över alla språkbarriärer på enbart några sekunder. Många ledande telefontolkningsföretag använder utländska nätverk eller tolkar som jobbar hemifrån. De flesta av alla samtal som TransPerfect hanterar dirigeras till vårt USA-baserade callcenter i Tempe, Arizona. De här anläggningarna är helt säkra och åtkomstkontrollerade. Vi lägger dessutom ned det arbete som krävs för att säkerställa en professionalism som följer de högsta standarderna, för att erbjuda en så attraktiv och produktiv arbetsmiljö som möjligt.

 
Mer än 170 språk
 
50% snabbare anslutningstider
 
USA-baserade callcenter

Fjärrtolkning via videokonferens

Med hjälp av en avancerad webbvideolösning kan TransPerfect erbjuda fjärrtolkning via videokonferens (video remote interpretation, VRI), vilket gör det möjligt att hålla röstkonferenser, röst- och videokonferenser och gruppsamarbetssessioner mellan kundrepresentanter, kvalificerade språkexperter och kunder/intressenter som inte talar engelska. TransPerfects VRI-lösning är helt enhetsoberoende och anslutningen kan göras virtuellt från alla typer av enheter med enbart en internetanslutning. Det innebär att den kan användas från stationära och bärbara datorer, surfplattor eller mobiltelefoner.

Callcenterlösningar/YOUR Agent

Med TransPerfects YOUR Agent-program kan organisationer fylla tillfälliga eller långsiktiga behov av både engelsktalande och tvåspråkiga callcentermedarbetare utan att anställa ytterligare personal. YOUR Agent-medarbetare kan:

 • Agera som en förstklassig telefonsupporttjänst
 • Hjälpa till med kundsupport, vanliga frågor och svar, beställningar, marknadsföringskampanjer och andra aktiviteter
 • Besvaraoch eller ringa samtal på det språk som du har valt
 • Arbeta direkt i din CRM- eller databasapplikation
 • Fungera som en extraresurs utöver din existerande medarbetarpool

InterACT

Med TransPerfects InterACT-plattform går det att ordna tolkbokning och strömlinjeformad hantering av en stor mängd samtal som kräver tolkning via en rollbaserad plattform, där alla användare och tolkar kan möjliggöra och hantera tolkningsuppdrag. TransPerfect InterACT ger täckning dygnet runt, året om och över hela världen. Plattformen har automatiserade kund- och tolkaviseringar, fullständig synlighet i kalendern och anpassningsbar rapportering som säkerställer att de kan bedriva sin verksamhet utan bördorna med språkbarriärer.

 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet