Bemanning och rekrytering

Bemanning och rekrytering

TransPerfects specialformade rekryteringsteam kan vid höga samtalsvolymer då du behöver fler callcentermedarbetare erbjuda handplockade talanger som uppfyller dina behov. TransPerfect kan hjälpa till oavsett om du behöver hjälp på heltid, deltid, under säsongen eller vid kontraktsrelaterade arbeten och oavsett om tjänsten enbart erbjuds på engelska eller på flera språk. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen och ett brett nätverk av tusentals språkexperter och översättare. Vi har därmed en ojämförbar kvalificerad tillgång på kandidater som kan hjälpa dig med dina interna HR-och rekryteringsfrågor och se till att du aldrig har för lite eller för mycket personal.

Flerspråkig bemanning och rekrytering

TransPerfects globala nätverk av rigoröst testad professionella språkexperter ger oss tillgång till några av de mest kvalificerade och eftersökta två- och flerspråkiga talangerna som finns. TransPerfects specialiserade rekryterare är experter när det gäller att hitta talanger av toppkvalitet för att du ska nå dina affärsmål. Vi kan hjälpa dig oavsett om du letar efter heltidsarbetande, fast språkkunnig personal som enbart behöver temporär hjälp.

Vi erbjuder:

 • Tester av språkkunskaper
 • Utförliga bakgrundskontroller
 • Ett globalt nätverk och en global räckvidd

Varumärkesansvariga

Ledande konsumentprodukter, detaljhandeln, säljare av lyxartiklar, hotellbranschen och livsstilsorganisationer har alla en unik tillgång: sitt varumärke. När varumärket överskrider de internationella gränserna kan utmaningen av att granska, övervaka och godkänna material som har producerats av en rad olika externa leverantörer, interna resurser och landsbundna granskare vara problematiskt. Det är därför TransPerfect har skapat ett program för varumärkesansvariga, som inkluderar att rekrytera personer som är ansvariga enbart för varumärkeshantering i lokaliseringsprocessen. Varje varumärkesansvarig har tillgång till en rad olika lösningar för att se till att varumärkt material behåller sin integritet, oavsett vart det används i världen.

Detta inkluderar:

 • Att testa översättare, redigerare, copywriters och granskare
 • Ett direkt samarbete med kundens varumärkeshanterings- och kreativa team
 • GlobalLink-terminologi och tekniker för att hantera arbetsflöde och granskningsprocesser
 • Anpassning av globalt spridda resurser för att se till att materialet behåller varumärkets ursprungliga värderingar och budskap.

Övervakad granskning

TransPerfects granskningsalternativ kan anpassas för att möta dina specifika behov eftersom vi erbjuder fyra olika granskningstjänster.

 1. 100 % distansgranskning genom en hostad plattform (såsom Relativity)
 2. 100 % på-plats-granskning där medarbetarna arbetar antingen på en säker TransPerfect-anläggning eller en plats som kunden har valt.
 3. Hybridgranskning av dokument där utbildning och journalgenomgångar görs på plats och sedan granskas av personer som arbetar på distans genom hela arbetsprocessen
 4. Övervakad granskning, som genomförs helt och hållet på en säker TransPerfect-anläggning i samarbete med vårt Relativity-team som erbjuder sig att övervaka, rapportera och hantera arbetsflöden. Vårt TLS-projekthanteringsteam tar hand om dessa åtaganden.

Callcenterbemanning

TransPerfects specialformade rekryteringsteam kan vid höga samtalsvolymer då du behöver fler callcentermedarbetare erbjuda handplockade talanger som uppfyller dina behov. Oavsett om du behöver hjälp på heltid, deltid, under säsongen eller vid kontraktsrelaterade arbeten och oavsett om det enbart är på engelska eller på flera språk, kan TransPerfect hjälpa till. Vi har mer än 20 års erfarenhet i branschen och ett stort nätverk.

 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet