Certifierad kvalitetsgaranti

Certifierad kvalitetsgaranti

I över två årtionden har TransPerfect åtagit sig att sätta de högsta standarderna för kvalitet och kundservice inom översättningsbranschen.

För att fortsätta att uppfylla det åtagandet har TransPerfect implementerat världens striktaste kvalitetsprocess. Vi fick vår ISO 9001-certifiering 2003 och blev 2008 den första stora språkleverantören att erbjuda en EN 15038-certifiering (nu känd som ISO 17100:2015).

I motsats till vissa av våra konkurrenter uppfyller TransPerfect inte bara de här standarderna. Vi genomgår även en rigorös granskning av den internationella kontroll- och granskningsorganisationen TÜV SÜD och har certifierats officiellt med ISO 9001:2015 och ISO 17100:2015 genom den Internationella standardiseringsorganisationen (ISO).

– Gång på gång har vi visat vårt engagemang och åtagande att tillhandahålla språklösningar av högsta kvalitet, att uppnå kundnöjdhet och det viktigaste av allt, att ständigt förbättra våra processer och verksamheter för att överträffa våra kunders förväntningar, säger Liz Elting, före detta koncernchef och en av bolagets två verkställande direktörer, som gått i spetsen för att nå dessa mål.

Vår garanti

Elting säger vidare att ”det är en ära för TransPerfect att få motta en ISO-certifiering: men det är inte tillräckligt. Vi fortsätter att förnya oss, att sträva efter förträfflighet, att varje dag utvecklas för att dra nytta av ny teknik som effektiviserar våra processer, och för att möta våra kunders behov på ett så verkningsfullt och effektivt sätt som möjligt, fortsätter Elting.

TransPerfect: Fortsätter att sätta standarder för att erbjuda översättningstjänster av högsta kvalitet över hela världen.

 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet