Webbplats-
lokalisering

Webbplats-
lokalisering

Med TransPerfect blir processen att skapa, lansera och optimera flerspråkiga webbplatser både enkelt och kostnadseffektivt. TransPerfects lösningar gör att det aldrig har varit enklare än nu att anpassa din webbplats till de globala marknaderna, oavsett om du har ett informationsnav, en varumärkesmonter, ett företagsinriktat intranät eller en e-handelsbutik.

Webbplats-<br>lokalisering

GlobalLink CMS/e-handel/systemintegrering

Organisationer som föredrar ett mer praktiskt tillvägagångssätt för att hantera sina flerspråkiga webbplatser kan dra nytta av fördelarna med en lösning som integreras med befintliga system och plattformar. Transpefects GlobalLink-teknik erbjuder språkteknikbranschens mest flexibla utbud av integrerings- och API-alternativ. GlobalLink ConnectGlobalLink Connect tillåter enkel integrering med nästan alla ledande CMS, databaser och e-handelsplattformar och ger maximal flexibilitet och kontroll över deras globala innehåll.

Adaptor Product Briefs for Download

Ser du inte ditt system på listan?

Oroa dig inte. Vi bygger kontinuerligt nya integrationslösningar och vår flexibla API gör det enkelt att anpassa anslutningar efter mindre vanliga eller egenutvecklade system

Internationell SEO och SEM

Flerspråkiga webbplatser av toppkvalitet förlorar sitt värde om din målgrupp inte hittar dem

TransPerfect kan hjälpa dig att bedöma den potentiella inverkan som varje element i din internationella kampanj kan ha, oavsett om du vill optimera söktermer, öka den organiska rakningen av din webbplats eller genomföra en betalad internationell sökkampanj eller kostnad per klick-kampanj för att driva trafik till din sida.

Resultatet?

  •  
    högre sökrankingar
  •  
    förbättrad klickfrekvens
  •  
    bättre ROI
 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet