Maskinöversättning

Maskinöversättning

Artificiell intelligens. Det låter som ett modeord taget från en science fiction-historia om morgondagens värld – men när det gäller global innehållsstrategi är framtiden redan här. Språktjänstsektorn har drivit på utvecklingen av neural maskinöversättningsteknik på många sätt. Bland annat genom att förutse möjligheterna för AI att revolutionera sättet som företag hanterar och publicerar flerspråkigt innehåll på. Transperfects GlobalLink AI-metod bidrar till att hjälpa kunderna framtidssäkra deras snabbväxande värld av innehåll. Metoden kombinerar den bästa tillgängliga neurala maskinöversättningstekniken med de bästa metoderna för optimering av innehåll och affärsprocesser.

VARFÖR ANVÄNDA MASKINÖVERSÄTTNING?

Hantera stora volymer

När översättning är väsentlig, men volymerna är enorma, erbjuder MT en praktisk och prisvärd lösning. Din översättningsprocess kan konfigureras med en rad olika MT-teknologier och lätt eller ingående mänsklig efterredigering för att säkerställa att dina kostnads-, kvalitets- och leveransbehov uppfylls.

Nå ut snabbare på marknaden

När tidsaspekten är väsentlig ger en väl utformad MT-strategi fördelen att kunna vara först på kraftigt konkurrensutsatta marknader. För mer strukturerat innehåll kan en avancerad MT-motor med mänsklig efterredigering uppnå kvalitet som helt och hållet motsvarar en mänsklig process – fast snabbare. För onlineinnehåll där snabb leverans är av största vikt, kan kunder välja att omedelbart publicera MT-innehåll i form av utkast och sedan följa upp med ett efterredigeringssteg för att förbättra kvaliteten.

Optimera översättningsinvesteringen

För större volymer och snabbt föränderligt och/eller mikroriktat innehåll kan du på ett prisvärt sätt nå en bredare publik genom en målinriktad kombination av maskinöversättning och efterredigerad MT. MT erbjuder även ett kostnadseffektivt alternativ för att gradvis öka språkkapaciteten i kundsupport och andra affärsområden med svårare skalbarhet.

Få en sammanfattning

När du bara behöver en översiktsöversättning av ett främmande språk för intern granskning av dokument, rättslig text, webbinnehåll och liknande ger en privat och konfidentiell MT-plattform en prisvärd lösning utan risk för dataöverträdelser.

 

GLOBALLINK AI-PORTAL

Fristående, privat och säker neural maskinöversättningsportal.

 • Lätt:

  • Enkelt, anpassningsbart användargränssnitt för att översätta fri text eller filer
  • Stöd för de flesta vanliga filformat, inklusive Microsoft Office och skannade dokument
 • Kraftfull:

  • Skräddarsydd MT-motorträning finns tillgänglig
  • Samlad inloggning (single sign-on; SSO) finns tillgänglig
 • Säker:

  • Konfigurerbara lagringsregler för översatta filer
  • Krypterad anslutning
  • Allt innehåll är 100 % konfidentiellt

 

 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet