Översättningsverktyg

Översättningsverktyg

GlobalLink TransStudio

GlobalLink TransStudio är ett javabaserat översättnings- och redigeringsverktyg som har utformats för att förbättra översättarnas arbetssätt. TransPerfect kan fungera som en ensamstående skrivbordsapplikation eller som en modul som integreras till andra produkter i TransPerfects GlobalLink Suite. TransStudio erbjuder översättarna ett samarbetsvänligt arbetsutrymme där översättningsminnets innehåll enkelt kan nås.

GlobalLink TransStudio

Läs mer om TransStudio.

Alchemy CATALYST

Alchemy CATALYST är en visuell lokaliseringsmiljö som stödjer alla aspekter av lokaliseringsflödet. Den hjälper organisationerna att snabba på lokaliseringsprocesser och erbjuder språkresurser med ett avancerat verktyg för att förbättra produktiviteten och, som ett resultat av detta, företagets vinst.

Alchemy CATALYST

Få mer information omAlchemy CATALYST.

Wordfast översättningsminne

Wordfast är leverantör av världens ledande plattformsoberoende översättningsminne (TM). TransPerfect och Wordfast blev partner 2006 med målet att arbeta tillsammans för att utveckla verktyg och program som kunde serva språkexperter på ett bättre sätt. Wordfastprodukter, som inkluderar Wordfast Anywhere,Wordfast Classic,Wordfast Pro och Wordfast Server rankas kontinuerligt som de mest användarvänliga och högst värderade översättningsminnena som finns på marknaden idag.

Wordfast

För att läsa mer om Wordfast, besök www.wordfast.com

 
Stänga-knapp

Företagsgrupp


 
Stänga-knapp

Välj språk


Nord- och Sydamerika Europa Afrika och Mellanöstern Asien och Stillahavsområdet